COSRX AHA / BHA Clarifying Treatment Toner

COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner Review

Hello, loveliest. I’m back again with the review of my most favorite Korean skincare brand, COSRX. COSRX ini termasuk brand pertama yang aku pake waktu mulai ngikutin Korean skincare routine. So far, aku sudah cobain kurang lebih lima produknya dan I love them so much. Makanya aku bilang COSRX ini merupakan brand skincare Korea favorit aku karena produk-produknya yang sudah aku cobain sukses semua. Sayangnya, aku memang belum banyak mereview produk-produk COSRX yang sudah aku cobain di blog ini. But don’t worry, I’m starting now. So here it is, COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner Review.

Continue reading “COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner Review”

Missha Time Revolution FTE Review

Missha Time Revolution The First Treatment Essence Review

Salah satu step skincare yang membedakan antara skincare Asia (Japan and Korean in particular) dengan skincare ala “barat” adalah adanya Essence. Mungkin sudah banyak yang tau juga kalau selain essence, ada juga first essence. Keduanya sebenarnya kurang lebih sama, yang membedakan adalah tekstur dan kandungan “actives” di dalamnya. Ini nih, yang bikin step-step Korean skincare routine jadi sedemikian panjang. Essence aja ada dua jenis. Nah, produk yang akan aku review di post ini falls into the first essence category as the name implies (duh). And it’s Missha Time Revolution: The First Treatment Essence.

Continue reading “Missha Time Revolution The First Treatment Essence Review”

Son & Park Beauty Water Review

Uh-oh, I’ve been MIA again and I’m truly sorry. Things haven’t been going as smooth as I have planned but that’s not what I’m going to talk about. I believe I promised to post the Son & Park Beauty Water review before. So here I am posting the long overdue review on the highly raved Korean beauty water.

For your information, I have been using this product for over a month before I write this review. So it is safe to say that I have had enough time to really see the result of this product. And actually, I have already run out of it that’s why I’m rushing on writing the review before it got mentioned in my “Monthly Empties” post.

I’d heard lots of good stuff about this product before trying it out so I had a quite high expectation. And since it was a tad pricey, I decided to try the travel size first before jumping in and buy the full-size product. (The travel size is 100 ml)

Continue reading “Son & Park Beauty Water Review”