winter skincare routine

Winter Travel Skincare Routine

Setelah ngerasain hidup di negara beriklim winter dan berkesempatan untuk jalan-jalan ke beberapa tempat, aku jadi tau kalo iklim yang berbeda dampaknya juga berbeda di kulit aku. Iklim winter, selain suhunya lebih dingin, udaranya juga lebih kering. Beda dengan di Indonesia yang suhunya tropis, jadi udaranya cenderung lebih humid. That’s why, waktu tinggal atau mengunjungi…

Romantic Comedy Movies To Watch This Valentine

Happy valentine’s day, lovelies! How are you spending this year’s Valentine? A romantic getaway? Fancy dinner? Or simply staying in with homecooked meals? Well, I don’t believe that Valentine’s day should always be celebrated with special events nor should it only be celebrated with a romantic partner. If you’re bored with all the Valentine’s day…

Skincare Routine Mindful Approach

Updated Skincare Routine: Mindful Approach

Udah cukup lama aku ga nulis soal skincare lagi, ya. Alasannya, belakangan ini memang aku sudah jarang banget beli dan cobain skincare baru. Soalnya jujur aku lagi bokek sempet overwhelmed banget dengan berbagai jenis dan merk skincare baru yang makin beragam. Bawaannya kalap, pengen coba semuanya. Lumayan banyak produk yang aku beli tanpa cukup research dan ujung-ujungnya…

2018

Needless to say, 2018 betrays me. It betrays me good. It started with a real promise that it would be a great year. It started really great indeed, I seemed to get everything I want and things are falling into its places. I should have remembered that getting what you what always come with strings…

Best Book 2018

The Best Books I Read in 2018

Every year (starting in 2016) I submitted a reading challenge on Goodreads and I have never completed it. Unfortunately, this year is no exception. How am I always so confident that the year is going to run so smoothly that I’d be able to read a lot of books at the beginning of the year? But…

Absolute Hypoallergenic

Absolute Hypoallergenic: Productive Days Companion

Belakangan aku lagi banyak aktifitas di luar ruangan dan banyak gerak, nih.  Malesnya kalo banyak aktivitas sambil panas-panasan tuh, udah pasti gerah, jadi keringetan sebadan-badan. Nyebelin banget gak, sih. Selain jadi bikin aktivitas ga nyaman, aku juga jadi makin concern dengan daerah kewanitaanku. Kalo udah kepanasan, daerah itu jadi suka ikut-ikutan lembab dan ga nyaman.…