5 Kuliner Paling Ngangenin Dari Jogja

Jogjakarta, one of the most well-known city in Indonesia. Kalo denger nama Jogjakarta, what’s the first thing that comes to your mind? Malioboro? Merapi? Keraton? Well, sebagai orang yang pernah tinggal di Jogja selama kurang lebih empat tahun, hal yang pertama terlintas di pikiran aku begitu denger kata Jogja adalah kulinernya. Gimana gak ngangenin, kuliner…

Quick Update

To be real honest, I’ve been meaning to write more blog posts. I’ve got a whole lot of post ideas but there were some technical difficulties regarding this blog. I went back-and-forth on continuing to keep this platform self-hosted as the cost required to keep it was quite high for me. But apparently switching back…

Supergoop Everyday Sunscreen Review Title_2

Supergoop Everyday Sunscreen Review

Kayanya semakin kesini sudah semakin banyak yang aware dengan pentingnya menggunakan sunscreen atau sunblock sebagai bagian dari morning skincare routine, ya. Sekarang juga sudah makin banyak jenis produk skincare yang ada di pasaran. Kadang sampe bingung gak, sih, milih beli yang mana? That is why I always love reading skincare review untuk produk sunscreen. Having…

On Turning 27

A few weeks ago I turned 27. I’m officially in the late twenties now. Turning 27 used to be scary for me. A few years of even months ago, I’d feel nervous about the fact that I was turning 27. It used to be a huge number for me, so close to 30, the number…

On My Radar #1

For the past couple of weeks, I’d been in such a productivity and creativity rut. It made me unable to bring myself in front of the laptop and write blog posts like before. I guess it’s because I’d been quite spoiled with the post scheduling system I’ve been enjoying the preceding weeks. As you might…

hydrating sheetmasks

My Favorite Hydrating Sheetmasks

Sejak Korean skincare routine makin booming, semakin banyak juga jenis skincare product yang muncul di radar kita. Salah satu skincare product yang dipopulerkan oleh Koren skincare routine adalah sheetmask. Buat aku, sheetmask adalah langkah skincare favorite. Pakai sheetmask tuh bener-bener saat memanjakan diri yang ultimate, deh. Dan setelah nyobain berbagai jenis dan merek sheetmask, sekarang…