On My Radar #1

For the past couple of weeks, I’d been in such a productivity and creativity rut. It made me unable to bring myself in front of the laptop and write blog posts like before. I guess it’s because I’d been quite spoiled with the post scheduling system I’ve been enjoying the preceding weeks. As you might…

hydrating sheetmasks

My Favorite Hydrating Sheetmasks

Sejak Korean skincare routine makin booming, semakin banyak juga jenis skincare product yang muncul di radar kita. Salah satu skincare product yang dipopulerkan oleh Koren skincare routine adalah sheetmask. Buat aku, sheetmask adalah langkah skincare favorite. Pakai sheetmask tuh bener-bener saat memanjakan diri yang ultimate, deh. Dan setelah nyobain berbagai jenis dan merek sheetmask, sekarang…

favorite UK city_

A List of My Favorite UK Cities – Ranked

During my master’s degree study, I was lucky enough to have the opportunity to explore almost half of UK’s soil. The UK had always been on my to-visit list for such a long time. I had┬ádreamt to see and experience its beautiful countryside, stone-cottage, and famous landmarks with my own eyes. After having those memorable…

winter skincare routine

Winter Travel Skincare Routine

Setelah ngerasain hidup di negara beriklim winter dan berkesempatan untuk jalan-jalan ke beberapa tempat, aku jadi tau kalo iklim yang berbeda dampaknya juga berbeda di kulit aku. Iklim winter, selain suhunya lebih dingin, udaranya juga lebih kering. Beda dengan di Indonesia yang suhunya tropis, jadi udaranya cenderung lebih humid. That’s why, waktu tinggal atau mengunjungi…

Romantic Comedy Movies To Watch This Valentine

Happy valentine’s day, lovelies! How are you spending this year’s Valentine? A romantic getaway? Fancy dinner? Or simply staying in with homecooked meals? Well, I don’t believe that Valentine’s day should always be celebrated with special events nor should it only be celebrated with a romantic partner. If you’re bored with all the Valentine’s day…